Nieuws/Entertainment
481051
Entertainment

Seth Rogen zegt sorry tegen Bieber

VIDEO - Seth Rogen blijkt toch spijt te hebben nadat hij een jaar lang gemene opmerkingen maakte over Justin Bieber en besloot het goed te maken met de zanger.

De acteur liet Ellen DeGeneres weten dat hij niet echt trots was op zijn actie dat hij Justin Bieber online kleineerde na een korte ontmoeting. "We hadden een vete als je het zo wilt noemen. Ik noemde schoffeerde hem op sociale media zonder reden nadat ik hem maar kort had ontmoet", luidt de spijtbetuiging van Seth Rogen.

"Ik had niet echt een reden om het te doen. En toen kwetste ik hem enorm en werden heel veel mensen boos op mij", vervolgt Rogen. "Ik had hem maar één keer ontmoet en dat was eerlijk gezegd een aangename interactie."

Rogen en Bieber kwamen elkaar tegen voor de opnames bij Ellen en besloten het bij te leggen, Justin deelde zelfs een filmpje van het moment. "We hebben het goed gemaakt, wat fantastisch is. Het is mijn schuld." Ook grapte Seth dat hij Bieber aan zijn kant wil nadat hij de gelekte naaktfoto's had gezien.

In januari 2014 maakte Rogen Bieber met de grond gelijk door hem 'een stuk stront' te noemen en haalde in meerdere talkshows aan dat hij de tienerster een 'verwend ventje' vond.