Nieuws/Entertainment
481071
Entertainment

Soapster Nathaniel Marston overleden

As the World Turns-acteur Nathaniel Marston is woensdagavond op 40-jarige leeftijd overleden aan de verwondingen die hij opliep bij een auto-ongeluk.

De Amerikaan, vooral bekend van zijn rol als Eddie Silva in de soap As the World Turns, liep op 31 oktober een gebroken nek, ribben en schouders op bij een auto-ongeluk. De soapster, die geen gordel droeg, brak ook diverse wervels in zijn rug.

De moeder van Nathaniel, Elizabeth Jackson, laat vandaag op Facebook weten dat haar zoon tot het einde gevochten heeft, maar het niet gered heeft. "Nathaniel is vredig gestorven in mijn armen."

Onderzoek heeft uitgewezen dat de acteur niet onder invloed was van alcohol of drugs. De politie vermoedt dat hij achter het stuur in slaap is gevallen.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));