Nieuws/Entertainment
481072
Entertainment

'James Harden dwingt Khloé te kiezen'

De prille relatie van Khloé Kardashian en James Harden staat op losse schroeven door het ongeluk van Lamar Odom. Harden heeft haar nu een ultimatum gesteld.

Khloé Karadashian zette haar relatie met James even in de wacht om voor haar Lamar Odom, met wie ze in scheiding lag, te zorgen. Maar al dat afwachten zorgt voor de nodige twijfels bij James.

"James heeft afstand genomen van Khloé, hij heeft haar zelf gevraagd hem ruimte te geven", weet een bron van RadarOnline. "Hij heeft haar gevraagd terug te komen als ze zeker weet wat ze wil." Het is een nachtmerrie voor Khloé die probeert zo goed mogelijk te zorgen voor Lamar, maar ook veel gevoelens heeft voor James. "Ze wil het beste wat haar in jaren is overkomen niet weggooien. Het is een verlies-verlies situatie voor haar."

Khloé werden de afgelopen weken weer meer met James gezien, terwijl Lamar nog steeds in het ziekenhuis verblijft om te herstellen van de gevolgen van de overdosis die hij nam. Ook Lamar is ontevreden met de situatie en vroeg Khloé eveneens om ruimte omdat hij haar verdacht hem te gebruiken voor publiciteit.