Nieuws/Entertainment
481084
Entertainment

''Teen Mom' Leah besteelt dochters'

Leah Messer wordt er door haar ex-man Corey Simms van beschuldigd dat ze 20.000 dollar zou hebben verbruikt dat voor hun tweeling was weggelegd.

De strijd gaat door nadat Corey er met de ouderlijke macht over dochters Ali en Aleeah vandoor ging. Hij beweert dat zijn ex Leah Messer 20.000 dollar (18.660 euro) heeft gejat uit het trustfonds van hun tweeling.

De moeder van drie zou 10.000 dollar (9.330 euro) van de rekening van de gehandicapte Ali hebben gepakt, maar beloofde dit terug te betalen. Corey stelt dat dit tot op heden nog niet gebeurd is en dat Leah ook aanspraak heeft gemaakt op de 10.000 dollar van Aleeahs rekening.

"Corey sleept Leah voor de rechter. Hij is woest dat ze het geld heeft gepakt", vertelt een bron aan InTouch. "Hij is bereid te vechten", vervolgt de insider die weet dat de datum voor de rechtszaak al geprikt is. Ondertussen ontkent Leah dat er met de poen vandoor is.

Het geld van de rekeningen voor hun dochters hebben de ouders verdiend met hun deelname aan de MTV-show Teen Moms en was bedoeld voor medische rekeningen van Ali en de studie van de meisjes.