Nieuws/Entertainment
481241
Entertainment

'Scott Disick nog steeds in kliniek'

Scott Disick zit nog steeds in de afkickkliniek in Malibu waar hij zich vier weken geleden liet opnemen. De ex van Kourtney Kardashian deelde woensdag een foto van zichzelf bij een vliegtuig. Daarop begonnen de geruchten dat Disick de kliniek had verlaten.

Een bron vertelt E! News dat dit niet het geval is.

Scott, die al vier weken niks van zich had laten horen via social media, zou zijn telefoon gewoon mogen gebruiken in het centrum. Het lijkt erop dat Scott ervoor koos om dat in de afgelopen weken niet te doen, tot aan dinsdag.

De insider verklapt ook dat het goed gaat met Disick. "Hij doet zijn best om iedereen die een slechte invloed op hem heeft te vermijden. Hij weet dat veel mensen hem hebben gebruikt. Dat heeft hij zich lang niet gerealiseerd en dat maakte hem eigenlijk ook niet zoveel uit, maar nu weet hij dat hij moet stoppen met alleen maar feesten en drinken", aldus de ingewijde. "Hij richt zich nu op een kleinere vriendengroep. De mensen die er voor hem waren voordat hij bekend en rijk werd."

Het is niet voor het eerst dat Scott in een afkickkliniek zat, maar wel de langste periode. Zijn ex Kourtney zou hem hebben gewaarschuwd iets aan zijn alcoholprobleem te doen als hij hun drie kinderen wil blijven zien.