Nieuws/Entertainment
481385
Entertainment

Walk of Fame straks Walk of Shame?

Hiv-acteur houdt Hollywood in de greep

Er zijn meer details bekend over de beroemde acteur die het hiv-virus zou hebben. Naast prostituees in het verleden heeft hij ook een keur aan wereldsterren in zijn bed gehad. Hollywood is in rep en roer.

De advocaten van de acteur, wiens naam door Amerikaanse en Britse media wordt achtergehouden, zijn zich naar verluidt aan het wapenen mochten ex-geliefden een zaak tegen hem willen beginnen.

Hij zou onder meer met een Oscarwinnares, een religieuze filmster, een Hollywoodpersoonlijkheid met een dubieus verleden en een glamourmodel tot zijn exen kunnen rekenen.

"Als hij willens en wetens vrouwen heeft blootgesteld aan het kunnen oplopen van het virus, dan is dat vreselijk", zegt een bron tegen The Sun. "Dan zal het niet lang duren voordat zijn naam te grabbel wordt gegooid.

De man weet al een aantal jaar dat hij hiv-positief is, maar houdt het geheim uit angst om fans en werk te verliezen. "Hij is er kapot van dat hij ziek is", zeggen ingewijden, die hopen dat de acteur binnenkort zelf naar buiten treedt met zijn verhaal.