Nieuws/Entertainment
481387
Entertainment

Kiekje met topontwerper geen succes

Modehuis maakt korte metten met Sabia

Sabia Engizek's - in eerste instantie geheime - foto waarop ze zich tegen een topontwerper aanschurkt wordt haar niet in dank afgenomen.

De voormalig voetbalvrouw maakte vorige maand - zwanger (?) en wel - in Parijs jacht op een kiekje met Olivier Rousteing, de man achter de collectie van Balmain.

Sabia, die een modellencarrière van de grond probeert te krijgen, werd ineens in één adem genoemd met het gerenommeerde modehuis. Zou ze daar voet aan de grond krijgen?

De ex van Rafael van der Vaart was vorige week nergens te bekennen bij de Duitse lancering van Balmain x H&M, waar haar voormalig beste vriendin en mede-ex van Raf Sylvie Meis wél de show stal. Sabia zei de afgelopen tijd griep te hebben gehad, waarmee haar afwezigheid kon worden verklaard.

Maar Balmain heeft nu zelf duidelijkheid over een mogelijke link met Sabia verschaft. Het lijkt erop dat de foto die eerst niemand mocht zien, maar waar ze later toch weer mee pronkte, inderdaad enkel een fankiekje was.

Het modehuis maakt korte metten met Sabia: "Olivier is op geen enkele manier met deze persoon verbonden. Ik kan bevestigen, dat deze persoon op generlei wijze een muze van Balmain is", laat een woordvoerder nadrukkelijk weten aan het Duitse OK Magazin.

Inmiddels zijn onze oosterburen weer om wat betreft Sabia's geloofwaardigheid. Nadat ze haar gegroeide babybuik toonde bij Shownieuws, worden er minder vraagtekens gezet bij de zwangerschap van de gewezen voetbalvrouw.