Nieuws/Entertainment
481400
Entertainment

'Hollywoodster hiv-positief'

Een 'wereldberoemde Hollywoodacteur' houdt al jaren voor zijn fans geheim dat hij hiv-positief is.

RadarOnline schrijft over de man, wiens naam vooralsnog geheim wordt gehouden. De 'wereldberoemde Hollywoodster' vreest dat hij nooit meer aan de bak komt als filmbazen zouden ontdekken dat hij hiv-geïnfecteerd is.

Bronnen vertellen dat de acteur al twee jaar weet dat hij hiv-positief is. Hij draagt het geheim sindsdien met zich mee uit angst om fans en werk te verliezen. "Hij is er kapot van dat hij ziek is", zeggen ingewijden, die hopen dat de acteur binnenkort naar buiten treedt met zijn verhaal.

Hoe de man besmet is geraakt met het virus, is onduidelijk, maar RadarOnline meldt dat de celebrity in het verleden veel drugs via naalden heeft ingebracht en seks heeft gehad met prostituees. "Hij leefde een gevaarlijk leven", zegt een bron. "Hij heeft daar nu van geleerd."

De Hollywoodster zou al een tijdje een teruggetrokken leven leiden. Hij laat zich niet meer zien in het openbaar. "Zijn grootste angst is dat mensen hem niet zien als een goede acteur, maar als iemand die ziek is. Die gedachte maakt hem gek."