Nieuws/Entertainment
481510
Entertainment

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé

Rafael ontroerend in Hamburg

Mooie beelden uit Londen, waar KONING WILLEM-ALEXANDER en KONINGIN MÁXIMA afgelopen weekend te gast waren bij KONINGIN ELIZABETH en PRINS PHILIP. Bijzonder toch dat de Queen zich nog wel herinnert hoe WILHELMINA daar in 1940 ontredderd aankwam en dat zij, 89 jaar oud, daar nog steeds op de troon zit en met haar nog vijf jaar oudere echtgenoot alleen maar respect kan afdwingen?

Ontroerend zijn de bijzondere foto’s, gemaakt op het vliegveld van Hamburg, waar DAMIÁN VAN DER VAART wacht op zijn vader die hem komt ophalen voor een paar dagen met elkaar. Wat heeft dat jochie de laatste drie jaar te verstouwen gekregen met de scheiding van zijn ouders, verhuizingen, en een stoet aan nieuwe minnaars van zijn moeder, nieuwe en weer oude vriendinnen van zijn vader en kamers vol nieuwe broertjes en zusjes met wie hij deels opgroeide - tot daar ook weer een einde aan kwam.

Voor Rafael en Damián tellen alleen de momenten met elkaar, als de afstand van meer dan 2.000 kilometer die hen doorgaans scheidt, enkele bijzondere dagen lang even helemaal wegvalt!

Verder NICOLETTE VAN DAM, die met haar prachtgezin vakantie viert in Spanje en natuurlijk volop aandacht voor het nieuwe K3, die we verwelkomen in de showbizz met de eerste GESIGNEERDE poster in de nieuwe samenstelling, waar moeders en oma’s in Nederland en België de kleine fans in hun familie vast blij mee zullen maken!

Weekblad Privé is te downloaden via de Privé-app voor de iPad

En voor Android (via Google Play)