Nieuws/Entertainment
481511
Entertainment

Vader Verhulst apetrots op zoon

Gert Verhulst heeft zijn eigen Kabout Plop

Wie zich afvraagt waar Studio 100-baas Gert Verhulst (47) in 1997 de inspiratie voor zijn succesnummer Kabouter Plop vandaan haalde, zou het album van de familie Verhulst eens moeten doorbladeren.

Zou zijn eigen vader Jos (85) soms model hebben gestaan voor de in Nederland, België, Frankrijk, Spanje én Duitsland immens populaire ’hoofdkabouter’ Plop, waarmee Jos duidelijk gelijkenis vertoont?

Ziekenhuisbed

Zo trots als een pauw was de vader van Gert. Nooit eerder was hij aanwezig bij zo’n grote show als de finale van K3 zoekt K3. En dát hij er was, mocht ook al een wonder heten. "Ik heb zestien weken achter elkaar in een ziekenhuisbed gelegen”, vertelde de aimabele Vlaming. Vanwege blaasproblemen had hij eigenlijk geopereerd moeten worden, maar gezien zijn hoge leeftijd durfden de artsen hem niet onder narcose te brengen. In plaats daarvan werd het dus ’plat liggen’. "Mijn spieren zijn zo verslapt dat ik me eigenlijk in een rolstoel zou moeten voortbewegen. Maar de voorbije maand heb ik vijf dagen in de week keihard getraind om bij deze show aanwezig te kunnen zijn. En amai, wat ben ik trots op mijn zoon!”

Lees het hele verhaal in weekblad Privé.

Weekblad Privé is te downloaden via de Privé-app voor de iPad

En voor Android (via Google Play)