Nieuws/Entertainment
481512
Entertainment

Zó zien we haar zelden

Het grote geluk van Nicolette van Dam

Je zou Marbella met een gerust hart het tweede thuis van Nicolette van Dam (31) kunnen noemen. Haar familie heeft een bungalow in de Zuid-Spaanse badplaats, en als het even kan piept de RTL-presentatrice er samen met haar man Bas Smit en hun dochtertjes Lola-Lily (3) en Kiki-Kate (1) tussenuit.

Afgelopen juli trouwden ze ook in Spanje met, zoals Nicolette dat noemde, "zijn viertjes”. De prachtige bruid werd weggeven door haar vader, Bas werd door zijn moeder naar het altaar gebracht. De plaats van de huwelijksvoltrekking was echter niet Zuid-Spanje, maar de twee beloofden elkaar eeuwige trouw in een pittoresk kerkje vlakbij de Noord-Spaanse stad Girona. In het kasteeltje verderop werd het hele weekend feest gevierd met zestig familieleden en goede vrienden. Nicolette: "We wilden drie dagen lang bij elkaar zijn op een plek waar mensen niet zomaar weg kunnen.”

Het gelukkige gezinnetje wordt binnenkort wellicht ook nog eens uitgebreid naar vijf. Manlief gaf onlangs aan namelijk wel open te staan voor gezinsuitbreiding, maar dat is natuurlijk niet alleen aan hem. Nicolette zelf timmert immers behoorlijk aan de RTL-weg, en staat bovendien ook nog regelmatig in de luxe brasserie waar heel chique Amsterdam zijn inkopen lijkt te doen.

De uitgebreide vakantiereportage van een stralende Nicolette en haar gezin is deze week te lezen en te zien in Weekblad Privé.

Weekblad Privé is te downloaden via de Privé-app voor de iPad

En voor Android (via Google Play)