Nieuws/Entertainment
481527
Entertainment

Romee Strijd maakt debuut als Angel

SLIDESHOW - Het Nederlandse model Romee Strijd liep dinsdagavond voor het eerst over de catwalk van Victoria's Secret als officiële Angel, de naam die het merk aan de vaste modellen geeft.

Adriana Lima zette in New York een record met haar 16e modeshow voor Victoria's Secret. De 34-jarige Braziliaanse liep haar eerste show voor het bekende lingeriemerk in 1999 en is nu officieel de langst dienende Angel.

Ook andere veteranen, zoals Allessandra Ambrosio en Lily Aldridge, gingen dinsdagavond over de catwalk. Aldridge mocht deze keer de beroemde Fantasy Bra ter waarde van twee miljoen dollar showen. De show werd geopend door Behati Prinsloo. Gigi Hadid en Kendall Jenner maakten hun debuut tijdens de show.

Doutzen Kroes was er dit jaar niet bij, nadat ze vorig jaar net als Karlie Kloss afscheid nam van het merk. Wel wenstte het Nederlandse topmodel haar ex-collega's veel plezier via Instagram.

Muziek

Muzikale optredens werden deze keer verzorgd door Selena Gomez, Ellie Goulding en The Weeknd. Rihanna zou eigenlijk optreden, maar moest vorige week afzeggen. Ze stuurde de modellen ballonnen met een kaartje: "Tot de volgende keer."

Na afloop van de show, die twee keer werd gelopen zodat de modellen van alle hoeken gefilmd konden worden, trakteerde Lily Aldridge alle modellen op pizza. De show wordt op 8 december uitgezonden op televisie.