Nieuws/Entertainment
482425
Entertainment

Anastacia bekent botoxbedrog

Zangeres Anastacia loog jarenlang over haar leeftijd om meer succes te hebben in de muziekindustrie.

Ook gebruikte ze veel botox om er jonger uit te zien, vertelt ze aan Daily Star. "In het begin van mijn carrière loog ik over mijn leeftijd en ik kwam ermee weg. Ik zei dat ik begin twintig was, maar was toen al in de dertig. Ik heb gewoon een jonge uitstraling", zegt de inmiddels 47-jarige artieste.

Anastacia deed er ook veel aan om een jong uiterlijk te houden. "Ik gebruikte botox. Een beetje te veel. Als ik naar mezelf keek, herkende ik die vrouw in de spiegel niet. Het was een lichte verslaving geworden. Ik stopte er toen mee."

Achteraf gezien vond ze dertig jaar veel te jong om aan botox te beginnen. Wel denkt de I'm outta love-zangeres dat die injecties de aftakeling hebben vertraagd. "Ik heb er lang hetzelfde uitgezien, zo tussen mijn dertigste en veertigste. Tien jaar een gezicht dat amper kan bewegen, helpt denk ik wel tegen tegen de vorming van rimpels."

Anastacia staat niet afkerig tegenover cosmetische chirurgie. "Momenteel vind ik het niet nodig. Maar als het wel nodig zou zijn, zou ik er geen nee tegen zeggen."