Nieuws/Entertainment
483249
Entertainment

Rebel Wilson weigerde met Kardashians te werken

Rebel Wilson moet niks weten van de Kardashians en hun halfzusjes. De comédienne weigerde het podium te delen met Kendall en Kylie Jenner tijdens de MTV Video Music Awards.

De 35-jarige  Pitch Perfect-actrice deed uit de doeken dat ze helemaal niks heeft met de realityfamilie. ''Ik werd gevraagd om samen met Kendall en Kylie een award uit te reiken tijdens de VMA's, maar ik zei 'nee, ik doe het liever zelf''', vertelt Rebel aan KIIS FM .

''Ik heb geen hekel aan ze op persoonlijk niveau, maar overal waar zij voor staan, gaat tegen mijn principes in.'' De voluptueuze Wilson probeert een boodschap van zelfacceptatie te verspreiden. De grappenmaker vindt dat de Kardashians dit juist niet doen.

Ook heeft Rebel niet erg veel bewondering voor de manier waarop de Kardashians beroemd zijn geworden. ''Ze staan niet bekend om hun talent. Ik heb erg hard moet werken om op dit punt in mijn leven te komen. Ik bedoel, Kim Kardashian is beroemd geworden dankzij een sekstape, ik ging gewoon naar de toneelschool en werkte keihard.''