Nieuws/Entertainment
483255
Entertainment

'LiLo's stiefmoeder doodsbang voor echtgenoot'

Mike Lohan is vrijgesproken van de kindermishandeling die hem ten laste was gelegd na beschuldigingen van zijn vrouw Kate dat hij hun zoon had mishandeld. Toch belde zij opnieuw de politie omdat ze vreesde voor haar leven.

Michaels echtenoot pleegde op 2 november opnieuw een telefoontje naar 911 met de boodschap dat Michael achter haar aan zat en op de deur bonsde. Op de tape, in bezit van TMZ, is te horen dat Kate Major doodsangsten uitstaat.

Kate vertelde de autoriteiten op 11 oktober dat haar echtgenoot haar keel had dichtgeknepen en hun zoon in zijn gezicht had geslagen. Ze kon de politie zelf videobeelden laten zien die ze had opgenomen tijdens de ruzie, maar daarop bleek niet zichtbaar dat Michael hun zoontje aanviel.

Michael was op zijn beurt weer in het bezit audiomateriaal waarop Kate bevestigde dat Michael inderdaad hun kind niet had aangeraakt. Hun kinderen Landon (2) en Logan (tien maanden) waren inmiddels uit de gewelddadige omgeving zijn gehaald en staan onder toezicht van Michaels moeder, zo bepaalde de rechter dinsdag.