Nieuws/Entertainment
483257
Entertainment

Tyra Banks gooit huis te grabbel

Tyra Banks heeft er een hard hoofd in dat ze haar stulpje in Beverly Hills makkelijker verkoopt, dus heeft ze na een maand de vraagprijs met zo'n tien procent verlaagd.

De woning van Tyra is nu te koop voor 6,9 miljoen dollar (ruim 6,35 miljoen euro). Vorige maand was dat nog 7,75 miljoen dollar (ruim 7 miljoen euro). Het topmodel en televisiester kocht de Spaanse koloniale villa uit 1926 in 2004 voor ruim 3 miljoen dollar (ruim 2,7 miljoen euro).

Op foto's van Variety is te zien wat het huis van Banks de koper allemaal te bieden heeft. Zo zijn er vier slaapkamers met walk-in closets, zes badkamers, een bibliotheek, een kantoor met ruimte voor minstens twee assistenten en een atelier. Buiten zijn drie terrassen op drie niveau's, met een zwembad, een uitgebreide buitenkeuken en een vuurplaats.

Volgens een bron uit makelaarskringen zou Tyra op zoek zijn naar een nieuw onderkomen in de omgeving van Los Angeles en bezit ze nog enkele huizen in New York. Een daarvan is een in 2009 gekocht appartement in een wolkenkrabber van 10 miljoen dollar ( 9,2 miljoen euro), dat ze nu verhuurt voor zo'n 50 duizend dollar per maand.