Nieuws/Entertainment
483267
Entertainment

'Lamar stuurt Khloé weg uit ziekenhuis'

Lamar Odom is helemaal klaar met zijn 'vrouw' Khloé Kardashian nadat hij negatieve berichten hoorde over de realityster. De sportman wil ruimte en tijd voor zichzelf en heeft haar weggestuurd uit het ziekenhuis.

De basketballer verblijft nog steeds in het Cedar-Sinai centrum in Los Angeles om te herstellen van de gevolgen van zijn overdosis cocaïne en plantaardige viagra. Ondanks dat Khloé geen moment van zijn zijde is geweken, wil hij de realityster niet meer om zich heen hebben nu hij vermoedt dat zijn ex hem gebruikt voor publiciteit.

Familie en vrienden van Lamar Odom hebben hem gewaarschuwd voor haar. Ze verdenken Khloé ervan invloed uitoefenen op wie haar 'echtgenoot' mag bezoeken. Niet alleen Lamars vader beschuldigde haar, ze zou ook Lamars kinderen buiten het ziekenhuis hebben gehouden, terwijl ze eerst nog hun vliegtickets betaalde zodat zijn kroost aan zijn bed kon zitten.

Lamars omgeving beweert tevens dat Khoé de paparazzi zou hebben ingelicht wanneer ze met haar familie bij het ziekenhuis verschijnt, zodat ze op de gevoelige plaat worden vastgelegd. "Lamar heeft aangegeven dat hij ruimte nodig heeft en alleen wil zijn. Hij stuurde haar weg", aldus de bron van Us Weekly. Toch ontkent een vriendin van Khloé dat zij zou bepalen wie Lamar kan bezoeken of dat hij haar niet in zijn buurt wil. "Ze wil dat Lamar stabiel wordt."

Khloé heeft niet alleen de promotie voor haar boek uitgesteld om voor hem te zorgen, ook hun scheiding is tijdelijk van de baan. Ze beweerde zelfs haar relatie met James Harden in de ijskast heeft gezet om er te zijn voor Lamar, maar had toch nog een afspraakje met hem terwijl ze het ziekenhuis ontvluchtte.