Nieuws/Entertainment
483276
Entertainment

Danny Froger herinnert zich weinig van ongeluk

Danny Froger keerde onlangs terug naar de plaats waarop hij een ernstig auto-ongeluk veroorzaakte en dat was geen pretje. ''Je krijgt een heel naar raar gevoel."

De zoon van René laat weten dat de klap van het ongeluk gezorgd heeft voor een flink gat in zijn geheugen. ''Door de hersenschudding kan ik me eigenlijk alles maar tot een uur of negen herinneren. 'Het enige wat ik nog weet is dat ik de volgende dag in het ziekenhuis wakker werd en dacht: 'waar ben ik?'''.

Het ergste vond Danny om de 'bange gezichten' van zijn familie en vrienden rondom zijn ziekenhuisbed te zien toen hij wakker werd. Vader René was gelijk teruggekeerd uit het buitenland. ''Hij zei hoe stom het wel niet was wat ik had gedaan, maar hij zag aan mij dat ik ook wel wist hoe stom ik was geweest'', aldus Danny tegen RTL.

Een pittig herstel

In de weken na het ongeluk had Danny het fysiek en emotioneel zwaar. ''In de weken daarna ga je goed over jezelf nadenken.'' Froger realiseerde zich hoeveel geluk hij heeft gehad. ''Ik denk dat ik een engel op mijn schouder heb, misschien wel twee.''

Danny is nog niet helemaal hersteld, maar hij is 'zo goed als pijnvrij'. ''Ik ga zo vaak mogelijk naar de fysio, zodat ik zo snel mogelijk herstel en zo snel mogelijk weer kan zingen.''

Drank

In september veroorzaakte  Danny een auto-ongeluk doordat hij met drank op achter het stuur ging en raakte daarbij ernstig gewond. Hij hield een gekneusde long, gebroken ribben en schouderbladen en een weggeschoten rugwervel over aan het ongeluk. Deze week bood hij zijn excuses aan voor de 'heel domme actie'.