Nieuws/Entertainment
483294
Entertainment

Victoria Beckham wist liefdestattoo's van lijf

FOTO'S - Victoria Beckham zet haar tattooverwijdering door. Haar liefde voor echtgenoot David liet ze eerder nog vereeuwigen op haar lijf, maar die inktplaatjes moeten er nu aan geloven wat de geruchten over een wankel huwelijk doet oplaaien.

Al in september zette Victoria de eerste stappen in het laserproces, maar nu laat ze ook de datum waarop ze haar huwelijksgeloften met David opnieuw aflegden, van haar pols verwijderen. Op haar andere pols zijn nog lichtjes de initialen van de voetballer te zien, maar de Hebreeuwse vertaling van 'samen, voor altijd en eeuwig' is haast niet meer te lezen.

Victoria zou van de tatoeages af willen omdat ze de versieringen niet vindt passen bij haar imago van een succesvolle zakenvrouw. Op haar rug prijkte voorheen de Hebreeuwse vertaling van 'ik ben van mijn geliefde en mijn geliefde is van mij', maar die werd als eerste weggelaserd. Bij David prijkt dezelfde tattoo, die ze samen voor hun zesde trouwdag lieten zetten, nog wel op zijn lijf.

En terwijl Victoria er alles aan doet om van haar tatoeages af te komen, kalkt manlief zijn lichaam juist verder vol. De oud-voetballer toonde vorige week op Instagram nog vol trots zijn nieuwe aanwinst: een tattoo van een tekeningetje van zijn dochter Harper op zijn handpalm.