Nieuws/Entertainment
483295
Entertainment

'George en Amal verwachten eerste kind'

Na twee honden is het tijd voor een nieuw familielid voor George en Amal Clooney. Het stel verwacht nu toch echt hun eerste kindje samen.

De advocate zou in mei zijn uitgerekend en dat zou betekenen dat Amal in de 14e week van haar zwangerschap is waarmee ze het eerste spannende trimester doorgekomen is. George en zijn vrouw zijn in de zevende hemel met het nieuws. "Ze barsten van geluk", laat een bron aan OK! Magazine weten.

Toch is het stel er nog niet gerust op dat alles goed zal verlopen, waardoor ze het nieuws nog niet naar buiten hebben gebracht. "Ze zijn paranoïde over mogelijke complicaties", vervolgt de insider. George zou zijn vrouw geen moment uit het oog verliezen. "Hij vraagt haar continu of ze al gegeten heeft. Als hij weggaat bestelt hij eten voor haar zodat hij zeker weet dat ze iets binnen krijgt."

Het stel was er eerst niet zeker van of ze wel kinderen wilden, maar zijn na hun eerste huwelijksjaar helemaal klaar voor de uitbreiding van hun gezin. "Ze kunnen niet wachten om hun geluk te delen met hun vrienden en familie."