Nieuws/Entertainment
483296
Entertainment

'Blue Ivy blijkt wiskundig genie'

Dat de dochter van Jay Z en Beyoncé bovenmatig presteert in muziek is niet verwonderlijk, maar de peuter blijkt ook in rekenen uit te blinken.

De driejarige Blue Ivy blijkt het muzikale talent van haar ouders geërfd te hebben is de prestigieuze school in Hollywood opgevallen. ''Ze lijkt de concepten van octaven en verschillende toonsoorten te begrijpen'', aldus een bron. En daar blijft het niet bij.

De peuter is zo goed in rekenen dat Beyoncé en Jay Z hun dochter zelfs hebben laten testen op 'eerste tekenen van hoogbegaafheid' omdat de zangeres ervan overtuigd is dat Blue meer talent heeft dan zij en Jay bij elkaar. ''De kans hierop was altijd al aanwezig aangezien heel veel kinderen met muzikaal talent ook goed zijn in wiskunde'', legt de insider uit aan OK!.

Beyoncé en Jay Z stonden versteld toen ze erachter kwamen dat hun dochter kan tellen en nummers herkent op driejarige leeftijd. ''Vorige maand was ze in staat om één en één en één en twee bij elkaar op te tellen. Dat is ongelooflijk voor een kind van haar leeftijd'', meent de ingewijde.