Nieuws/Entertainment
483315
Entertainment

Serena Williams stopt brutale dief

Een dief heeft geprobeerd de telefoon van Serena Williams te stelen. Zijn poging mislukte toen de toptennister in de tegenaanval ging.

De man probeerde Serena te bestelen in een Chinees restaurant. "Ik was aan het genieten van mijn eten toen plotseling een man naast mij stond", schrijft Serena in een Facebookpost. "Iets in mij zei me dat ik die man goed in de gaten moest houden."

Haar onheilspellende gevoel bleek te kloppen. "Ik bleef naar hem kijken vanuit mijn ooghoeken. Toen ik het niet verwachtte, pakte hij mijn telefoon. Ik schreeuwde: 'Oh mijn god! Die man heeft mijn telefoon!'"

Serena sprong vervolgens uit haar stoel. "Ik ben achter hem aan gegaan. Hij begon te rennen, maar ik was een stuk sneller en sprong bovenop hem. Uiteindelijk zei hij: 'Goh, weet je wat. Het is zo verwarrend daarbinnen, ik denk dat ik de verkeerde telefoon heb gepakt.'"

Serena is apetrots op haar actie en noemt zichzelf een superheld. "Ik heb de snelheid, ik kan springen, ik ben verleidelijk, ik ben sexy en een leider en het lukt mij om altijd kalm te blijven." Haar advies: "Luister altijd naar je innerlijke stem en let op je spullen. Wees een superheld!"

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));