Nieuws/Entertainment
483438
Entertainment

Het zou een ongekende stunt kunnen worden

Sylvie en Sabia herenigd op loper?

Het kan een ongekende stunt worden: Sylvie en Sabia herenigd op de rode loper... Zou het woensdag gaan gebeuren in Duitsland?

Net als in heel Europa trekt de Balmain x H&M-karavaan ook naar Duitsland, en is vanavond in Berlijn waarbij bekendheden tijdens een feestelijk evenement de collectie in de winkel mogen bewonderen. Sylvie Meis is fan van het modelabel Balmain en is er zeker bij, heeft zij al aangekondigd.

Haar voormalig beste vriendin Sabia is een 'beginnend model' en staat ingeschreven bij een bureau. Haar eerste catwalk heeft zij al gelopen en de ex van Khalid Boulahrouz en Rafael van der Vaart - die zij deelt met Sylvie - wordt in Duitsland gezien als een prominent.

Daarbij komt dat de (volgens haarzelf) zwangere Sabia heeft geprobeerd zich in de kijker te spelen bij de topontwerper van Balmain: Olivier Rousteing. Ze vlijde zich tijdens een avond uit in Parijs vol overgave tegen hem aan. Het bewijs daarvan verwijderde ze van haar social media-pagina, waar die later alsnog opdook en iedereen hun onderonsje mocht zien.

Of Sabia genoeg in the picture is om een uitnodiging op haar Hamburgse deurmat te hebben zien vallen, is afwachten. Beide dames op dezelfde loper zou in de hele soap rond de voormalig beste vriendinnen die tijdenlang met modder gooiden nadat Sabia met Sylvie's ex Rafael aan de haal ging, een ongekende stunt zijn.