Nieuws/Entertainment
483573
Entertainment

Injectie voor dronken Top Gear-mannen

Het terrible trio van Top Gear heeft hun bijnaam weer eer aan gedaan. Ze raakten zo dronken dat ze opgelapt met een injectie het podium op gingen.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May touren de wereld rond met hun show Top Gear Live. Ook al werken ze niet meer voor het gelijknamige autoprogramma van de BBC, die naam mochten ze blijven gebruiken.

Clarkson klapt uit de school over de avonturen die ze beleven tijdens die trips, waarbij ze live op een podium een show weggeven. Toen de mannen in Zuid-Afrika waren, werd hen verteld dat het optreden van de volgende dag zou worden afgezegd wegens een slechte weersverwachting.

"Nadat we dat hoorden, zijn we een beetje dronken geraakt", zegt Clarkson in The Sun. De volgende dag bleek het stralend weer en was het tóch showtime. "Er was een kleine injectie nodig om James en mijzelf daadwerkelijk dat podium op te krijgen."Wat ze geïnjecteerd kregen, vertelt het verhaal niet. Wel dat Hammond een keer moeite had om zijn braaksel binnen te houden. Clarkson: "Hij stond voor me op het podium en ik zag dat het niet goed ging. Hij zei: ''Ik moest overgeven, maar ik heb het weer ingeslikt. Een amateur zou het gewoon hebben laten gaan, maar hij niet. Prijzenswaardig."

Clarkson, Hammond en May staan deze maand nog in Londen met hun Top Gear Live, daarna gaan ze verder werken aan een nieuwe autoshow op de online streamingdienst van Amazon.