Nieuws/Entertainment
483614
Entertainment

Gwen Stefani: Blake Shelton is hot

Gwen Stefani doet in interviews haar best om de geruchten rond de vermeende romance met Blake Shelton te vermijden. Toch laat ze zich ontglippen dat ze de countryzanger een lekker ding vindt.

"Wie is Blake? Oh die country-kerel", zo probeert ze het onderwerp aanvankelijk te omzeilen als Ryan Seacrest naar hem vraagt in zijn radioshow. Als hij aandringt op de vraag of de geruchten waar zijn weigert ze te antwoorden: "Daar ga ik nu geen antwoord op geven."

Toch kan ze het niet laten iets positiefs los te laten over de zanger met wie ze samenwerkt in televisieprogramma The Voice. "Ik denk dat hij sexy is, jij niet?" Tot slot bevestigt ze dat het wel een band schept dat ze toevallig allebei rond dezelfde tijd een punt zetten achter hun huwelijk. "Het is inderdaad bizar dat we allebei tegelijk hetzelfde meemaakten. Het helpt om met mensen te praten die hetzelfde meegemaakt hebben om dingen vanuit een ander perspectief te kunnen zien."

Volgens de meest recente verhalen zouden de twee het afgelopen weekend intensief met elkaar hebben doorgebracht. Ze werden intiem gespot op verschillende feestjes. Insiders weten te melden dat de twee het inderdaad erg gezellig met elkaar hebben. "Er is iets gaande tussen hen en ze brengen ook buiten de studio tijd met elkaar door", meldde een insider aan E! News maandag. "Maar ze willen het onder de radar houden want ze weten niet hoe het verder zal gaan."