Nieuws/Entertainment
483665
Entertainment

Ex-man haalt uit naar Halle Berry

David Justice heeft op Twitter flink uitgehaald naar zijn ex-vrouw Halle Berry. De voormalig honkbalspeler beweert dat de actrice hem mishandeling in de schoenen heeft geprobeerd te schuiven. Ook waarschuwt hij Halle's aanstaande ex-man Olivier Martinez.

''Ik, Eric (Benet, Halle's tweede man red.), Gabriel (Aubry, Berrys ex-vriend en vader van haar dochter red.) en Olivier waren allemaal haar 'prins op het witte paard', totdat het eindigde. Toen werden we allemaal de ergste mannen in de geschiedenis'', begint David zijn tirade.

Berry heeft in het verleden toegegeven dat ze is mishandeld door een 'beroemde ex-vriend'. De actrice wilde nooit zijn naam noemen, waardoor het gerucht ging dat het om Justice ging. David heeft het zijn ex altijd kwalijk genomen dat ze deze geruchten nooit heeft ontkracht. ''Ze was boos op me omdat ik haar had verlaten, daarom probeerde zij en haar team mijn imago kapot te maken. Het moest mijn schuld wel zijn.'' David zegt dat het Wesley Snipes is geweest die Halle ooit zo hard op haar oor heeft geslagen dat ze deels doof is geworden.

Waarschuwing

Halle kondigde vorige week aan na een huwelijk van twee jaar te gaan scheiden van Martinez, de vader van haar tweejarige zoon Maceo. En David waarschuwt hem. ''Wacht maar Olivier. Het komt eraan. Ze insinueerde dat haar dochter niet veilig was bij Gabriel. Zoek het maar op en ontdek de reden.''

Justice en Berry waren getrouwd van 1992 tot en met 1997.