Nieuws/Entertainment
483732
Entertainment

Moeder Rafael van der Vaart: Er komt geen kind

'Sabia neemt de hele wereld in de maling'

Na opa en oma Van der Vaart heeft nu ook de moeder van Rafael zich uitgesproken over de vermeende zwangerschap van haar ex-schoondochter Sabia Engizek.

Lolita van der Vaart noemt Sabia, net als haar ouders, een leugenaar die de hele wereld in de maling neemt. "Het lijkt wel alsof iedereen gek is geworden. Wat denken ze nou? Dat mens heeft niet eens een buik", zegt Lolita in het AD.

De ex-vriendin van Rafael van der Vaart zei onlangs in een interview dat ze in februari bevalt van een kindje van Rafael. Als bewijs poseerde ze op de cover van het Duitse magazine Gala met een heel klein babybuikje. Dat ze met vijf maanden nog maar nauwelijks een buik heeft, wijt Sabia aan de stress die ze kreeg door haar relatiebreuk. Ze zou hierdoor 10 kilo zijn afgevallen.

De opa en oma van de voetballer lieten eerder deze week ook al weten dat het kersverse model in een sprookje leeft. "Dat zij zwanger is, is een leugen. Sabia liegt." Rafael, die inmiddels alweer een nieuwe liefde heeft, heeft nog niks losgelaten over de vermeende zwangerschap van zijn ex.