Nieuws/Entertainment
485307
Entertainment

Dean Saunders al de cel in

Dean Saunders hangt mogelijk een celstraf boven het hoofd voor brandstichting en mishandeling, maar zelf vindt de zanger dat idee nogal grappig.

Dean plaatste een foto op social media waarbij hij achter de tralies staat. 'Alvast oefenen', luidt het bijschrift.

De broer van Ben Saunders is veroordeeld tot acht maanden, maar is in hoger beroep gegaan. Wanneer dat dient is nog niet bekend. De zanger heeft er alle vertrouwen in, zo liet hij eerder weten. 

Zijn carrière heeft volgens kenners een flinke deuk opgelopen door de zaak. Dean en zijn broertjes Ben en Jamie worden ook wel betiteld als de Hoornse Daltons, naar de plaats waar zij wonen.

Nadat Ben in 2011 The Voice of Holland en Dean een dag erna Popstars won, werden de broers warm onthaald in de Westfriese plaats aan het IJsselmeer. Inmiddels zou die stemming zijn omgeslagen, na incidenten met een motorclub en een verkeersregelaar.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));