Nieuws/Entertainment
485475
Entertainment

Boy George had seks met Prince

Boy George heeft tijdens opnames van de Britse talentenshow The Voice laten vallen dat hij niet alleen met Prince heeft samengewerkt maar ook het bed heeft gedeeld met de Amerikaanse zanger.

Boy George heeft zijn collega's en het publiek tijdens de opnames van The Voice geshockeerd met een onverwachte onthulling. De 54-jarige Britse artiest beweerde dat hij met Prince (59) naar bed was geweest. Het publiek was zo beduusd dat de opnames van de show werden stopgezet, zo meldt de Britse krant The Sun.

In de Engelse versie van de populaire talentenshow zitten Will.i.am, Rick Wilson (Kaiser Chiefs), Paloma Faith en Boy George in de rode draaistoelen.

Boy gaf één van de kandidaten advies en vertelde dat hij met grote soulzangers als Luther Vandross en Smokey Robinson duetten had opgenomen. Waarop collega zangeres Paloma reageerde dat als hij ging opscheppen over zijn prestaties en grote namen zij zelfs had samengewerkt met Prince.

Boy George, die bekend staat om zijn controversiële uitspattingen, deed daar een schepje bovenop door te stellen dat hij met Prince naar bed was geweest. "Vergeet het maar schat, ik heb met Prince geslapen."

Coach Will.i.am vond de opmerking van zijn collega zo gevat dat hij George een paar high-fives gaf. Het publiek had volgens een insider bij The Sun geen houding meer na de onthulling. 'Ze konden hun oren niet geloven en gingen volledig uit hun dak.'

De makers van de show moesten vervolgens het podium op om weer de rust in de tent te brengen. George veranderde zijn verhaal en vertelde daarna dat hij niet echt met Prince naar bed was geweest, maar dat hij een poster van de Amerikaanse zanger boven zijn bed had hangen. Maar volgens de bron was het leed al geschied en wist Boy de toeschouwers niet meer te overtuigen.