Nieuws/Entertainment

Russell Brand haalt uit naar Katy Perry

Door van onze redactie

Russell Brand heeft in zijn documentaire keihard uitgehaald naar zijn ex-vrouw Katy Perry.

De Britse Grazia, die de documentaire al mocht zien, meldt dat Russell weinig heel laat van de zangeres. "Mensen denken bij mij nu aan datgene waar ik een hekel aan heb: een smakeloze, plastic, nietzeggende beroemdheid", zo zou de komiek in zijn docu, die hem volgt voor, tijdens en na zijn scheiding van Perry hebben gezegd.

In Brand: A Second Coming Out blijkt dat Russell voor het huwelijk al zo zijn twijfels had over zijn relatie met Katy. Een paar dagen voor de bruiloft zei hij in de camera dat hij niet denkt dat het huwelijk stand zal houden. "Het is goed. Ik ben samen met iemand van wie ik houd. Maar ik heb niet het gevoel dat het een oplossing is voor iets spiritueels. Het is mijn vermoeden, dat ik op een bepaald punt, om gelukkig te worden, weg moet lopen", aldus de komiek destijds.

Perry, die in oktober 2010 per sms gedumpt werd door Russell, zou volgens een bron kapot zijn door de kwetsende woorden van haar ex. "Ze heeft het gevoel dat ze opnieuw terug wordt gehaald naar een pijnlijke periode in haar elven. Ze voelt zich beschaamd."

Brand: A Second Coming Out draait eind dit jaar in de bioscoop.

Lees meer over