Nieuws/Entertainment
486072
Entertainment

Kim Kötter onthult per ongeluk geslacht klndje

VIDEO - Kim Kötter heeft het geslacht van haar baby per ongeluk bekend gemaakt. Ze slingerde een video de wereld in waarop het te zien was.

Ze verwacht met Jaap Reesema een zoon, zo was even zichtbaar op Facebook. De video is inmiddels verwijderd, maar Shownieuws doet uit de doeken wat erop te zien was.

"In het bijzijn van haar hele familie onthulde Kim dat ze zwanger is van een jongetje. Ze kocht een taart die half roze, half blauw was en sneed het blauwe stuk aan. Zelfs Jaap wist toen nog niet wat het geslacht zou zijn."

De voormalig X Factor-winnaar, die vandaag zijn 31ste verjaardag viert, en Kim (33) worden naar verwachting volgend jaar mei voor het eerst ouders, maar zij liet haar bloed testen in de VS om er snel achter te komen wat het geslacht is, vertelde zij aan Privé.

UPDATE 13:48

Kim heeft de video inmiddels weer online gezet. Ze schrijft op Facebook dat het uploaden van de beelden inderdaad per ongeluk ging. "Ik was de lange versie van de video aan het knippen en toen klapte mijn telefoonhoesje dicht. We kwamen er een uur later achter dat de video ineens online stond."

Kötter haalde de beelden offline omdat ze de video eerst naar vrienden wilde sturen, daarna plaatste ze het filmpje weer op Facebook. "Bij deze dan nogmaals de lange video nav jullie berichten. Die we eigenlijk niet van plan waren te posten. Haha. Maar toch al online stond."

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));