Nieuws/Entertainment
486340
Entertainment

Gwen Stefani: het is allemaal heel echt

Fans van Gwen Stefani vragen zich sinds de release van haar nieuwe nummer af of Used To Love You gaat over haar ex-man Gavin Rossdale. In de bijbehorende clip is een huilende Stefani te zien. De Amerikaanse presentator Matt Lauer vroeg het de zangeres gewoon op de man af in zijn tv-programma Today.

"Hebben de fans het mis of is heb je wel alles opengegooid met dit nummer?", vroeg Lauer. "Zet me maar voor het blok", antwoordde Stefani. "Wat ik wel kan zeggen, is dat ik nog nooit een album heb uitgebracht in een periode waarin ik zo veel meemaak. Ik schreef dat nummer een paar weken geleden. En toen zat ik voor een camera in de kleedkamer. Ik was helemaal niet bezig met het maken van een videoclip, wilde gewoon wat algemene beelden maken. Maar het werd de video en het is allemaal heel echt."

Stefani bracht Used To Love You uit op 20 oktober. "Het is fijn om muziek te maken en dan zo veel steun van mensen te krijgen. Ik ken die mensen niet, maar ik krijg wel energie en liefde van ze. Dat geeft me troost."

De No Doubt-frontvrouw (46) en Rossdale (49) waren twintig jaar samen, waarvan dertien jaar getrouwd. Ze hebben samen drie zoons: Kingston (9), Zuma (6) en Apollo (19 maanden).