Nieuws/Entertainment
486792
Entertainment

Zijn ex is haar grote tv-concurrente!

Sylvie Meis mysterieus over 'voetbalminnaar'

De geruchten dat Sylvie Meis een nieuwe voetbalminnaar heeft gescoord in de vorm van Sami Khedira, worden niet ontkend.

Sylvie en de Duitse stervoetballer - die momenteel zijn beste beentje voorzet bij Juventus - zijn samen gezien in een hotel in Hamburg, wist Shownieuws te onthullen. Ze zouden een buitengewoon leuke avond hebben gehad waarbij de champagne rijkelijk vloeide.

De ex van voetballer Rafael van der Vaart wil bij monde van een woordvoerder in Duitse media niet ingaan op zaken die spelen in haar privéleven, "of die nu wel of niet waar zijn".

Speculaties

En met die toevoeging laat Sylvie ruimte voor speculaties... Zou zij straks langzaamaan weer een nieuwe lover ten tonele laten verschijnen? De aanpak van de presentatrice was er bij haar laatste veroveringen een van de opbouw.

Eerst wordt zij aan iemand gelinkt, dan verschijnen de verhalen en op een dag en bij een gelegenheid die zij zelf kiest verschijnt zij in het openbaar met een heerschap en laat haar liefde van de daken schreeuwen, zoals ook bij Maurice 'Momo' Mobetie en Samuel Deutsch het geval was.

Settelen

Sylvie's vermeende nieuwe voetbalminnaar Sami (28) was tot afgelopen zomer verloofd met Lena Gercke. Het verhaal deed na de breuk de ronde dat hij zich wilde settelen, maar dat zij liever nog even tijd en energie in haar carrière steekt.

Saillant detail: de tien jaar jongere Lena werd eerder nog aangemerkt als de grote concurrente van Sylvie (37) op de Duitse tv. Maar met het mogelijk scoren van Sami staat de kleine diva nu even met 1 -0 voor.