Nieuws/Entertainment
490957
Entertainment

Sander Lantinga breekt enkel

FOTO'S - Een valse start voor Sander Lantinga die zaterdag bij het eerste grote evenement van nieuwe werkgever Radio 538 podium wilde schitteren, maar vlak daarvoor zijn enkel brak.

Sander, die samen met Coen Swijnenberg een radioduo vormt, moest daardoor het muziekspektakel 538LiveXXL vanaf de bank bekijken met zijn ingegipste been. Een potje zaallvoetbal zou behoorlijk uit de handgelopen zijn. "Zaalvoetbal + krak=gebroken", concludeert de dj.

"Daar ligt hij met zijn gebroken pootje", schrijft Coen bij een foto van zijn maatje. Maandag doet de dj in hun Coen & Sander Show uit de doeken hoe hij precies in het gips belandde. Wilfred Genee viel zaterdagavond op het laatste moment in voor de Sander als presentator in de ZiggoDome.

Gelukkig kan de dj rekenen op heel wat steun van zijn volgers, al staan sommigen ook te springen om zijn plaatsje bij de radio op te vullen. "Mag ik op jouw stoel plaatsnemen?", vragen een paar mensen op Facebook. Toch zijn het vooral beterschapswensen die worden achtergelaten. "Jij komt wel weer op beide pootjes terecht", schrijft iemand.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));