Nieuws/Entertainment

Jonge liefdesrivale opnieuw in het rode licht

Prinses Caroline terug bij vreemdganger?

Door door Evert Santegoeds

PRINSES CAROLINE VAN MONACO (58) is vijf jaar lang openlijk bedrogen door haar derde echtgenoot, ERNST AUGUST VON HANNOVER (61). De Duitse prins legde het aan met een 27-jarige Roemeense met een verleden in een wereld die door rood licht wordt beschenen. Maar nu is de liefde voorbij, en lijkt Caroline niet alleen op het punt te staan alles te vergeten en vergeven, maar hem ook terug te nemen!

Caroline en Ernst, die samen een dochter van inmiddels 16 hebben, woonden zonder ooit officieel van elkaar te scheiden al jaren niet meer bij elkaar. Zij hield zich voornamelijk op in het prinsdom van haar broer PRINS ALBERT (57) en in Zuid-Frankrijk. De vakantievierende Ernst August leek nauwelijks een vaste woon- of verblijfplaats te hebben. De enige constante factor in zijn leven was de bepaald niet van onbesproken gedrag zijnde, jonge vrouw aan zijn zijde: de Roemeense SIMONA (27).

Vijf jaar was deze vrouw, die als negentienjarige in de handen van mensensmokkelaars viel en in de prostitutie werd gedwongen, de hoofdpersoon in het leven van de hoogadellijke Duitser. Maar de liefde is over. En nu komt het onvoorstelbare: Caroline zou haar man zijn misstappen, die haar tot het bot vernederd moeten hebben, willen vergeven en hun relatie een nieuwe kans willen geven!

Lees hier alles over Ernst, zijn eigen 'Pretty woman', en hoe het nu verder gaat met Caroline

Lees meer over