Nieuws/Entertainment
492768
Entertainment

Waarom zweeg Isa over sekte?

Het zouden de zwarte bladzijden van haar bestseller Toen ik je zag zijn geweest. Maar Isa Hoes (48) koos ervoor de tijd die Antonie Kamerling en zij doorbrachten met de mysterieuze sekte Fun Theater, helemaal weg te laten uit haar verder zo openhartige boek over hun jaren samen. Het bestaan van de groep, en de grote rol die de leidster in hun leven speelde, werd pas vorige week in een documentaire over Antonies leven onthuld. Waarom zweeg Isa er over?

Het is vandaag vijf jaar geleden dat Antonie Kamerling de innerlijke strijd met zichzelf verloor. Maar het publiek is de acteur wiens leven wel te mooi om waar te zijn léék, nooit vergeten. Dat blijkt uit de verkoopcijfers van weduwe Isa Hoes’ onthullende boek Toen ik je zag, dat met ruim 250.000 exemplaren uitgroeide tot een ware bestseller.

Bijna anderhalf miljoen mensen hoorden vorige week familie en vrienden praten over de betreurde acteur die al het geluk van de wereld – zijn looks, leuke vrouw, twee kinderen, roem en succes – nooit wist te verzilveren. Én zij hoorden iets wat, eigenlijk verbazingwekkend, tot dusver niet eerder naar buiten kwam, het grote geheim van de Kamerlingetjes, de rol die een mysterieuze sekte lange tijd in hun leven had gespeeld.

Lees alles over Fun Theater en hoe het stel zich losmaakte van deze sekte in 'De sekte waarover Isa zweeg'