Nieuws/Entertainment
493538
Entertainment

Voetballer 'helemaal niet eenzaam' zonder Sabia

Nu reageert Rafael van der Vaart

Terwijl Sabia Engizek zichzelf volop in de spotlights zet met haar (ontbrekende) babybuik, was er niets te horen vanuit kamp Rafael van der Vaart. Tot nu.

De voetballer vertrok afgelopen zomer naar Sevilla om te spelen bij de club Betis. Zijn, toen nog, vriendin Sabia Engizek kondigde vervolgens haar zwangerschap aan, om daarna te bevestigen dat de twee uit elkaar waren. De relatie werd na ruim twee jaar telefonisch beëindigd.

Sabia bleef achter in hun kapitale villa in Hamburg terwijl Rafael in Spanje zijn hart probeerde te lijmen. En dat is gelukt. "Ik ben hier heel gelukkig", zegt hij tegen Bild. "En ik ben helemaal niet eenzaam."

De 32-jarige voetballer geeft duidelijk aan dat voor hem de zon weer schijnt. Hij heeft zijn oude leven met Sabia, de voormalig beste vriendin van zijn ex-vrouw Sylvie Meis, achter zich gelaten.

Rafael zou nog wel uit zijn op een bewijs van haar zwangerschap. Waar ook anderen hun vraagtekens bij zetten, gezien zij nog zo 'plat' is. De ruim vier maanden zwangere Sabia heeft eerder deze week afgerekend met 'twijfelaars' via een opmerkelijke tweet, en ze zegt zelf dat Rafael de echo's heeft gezien.

Als er over vijf maanden babygeluidjes klinken in de villa in Hamburg, kan Sabia rekenen op een riante maandelijkse vergoeding en zal het het broertje of zusje van Damián aan niets ontbreken, schrijft Privé deze week. Maar de kans dat de voetballer - zoals Sabia lang heeft gehoopt - bij haar terugkeert lijkt inmiddels, zeker gezien zijn nieuwe uitspraken, nihil.

Weekblad Privé is te downloaden via de Privé-app voor de iPad

En voor Android (via Google Play)