Nieuws/Entertainment
493662
Entertainment

Na ongeluk nieuwe vakantie in het vooruitzicht

Gordon zoekt de zon weer op

Gordon, die nog herstellende is van zijn ongeluk op Mykonos, heeft een nieuwe vakantie in het vooruitzicht.

"Ik ga eind deze maand toch even de zon opzoeken en hoop dat het herstel dan flink is verbeterd", schrijft de presentator/zanger op Facebook.

De klap van Gordons ongeluk blijft nadreunen. "Het gaat wel veel beter met de pijn. Mijn lichaam voelt als een zwaar beschadigd pakketje wat langzaam aan het herstellen is. Aangezien ik nog steeds duizelig ben als ik opsta of ga liggen moet er ook nog een hersenscan gemaakt worden. Hoewel ik toch al niet goed bij mijn hoofd ben zullen ze hopelijk niets anders vinden."

De artiest werd begin september aangereden op het Griekse eiland Mykonos. "Wat een heerlijke vakantie moest worden na een intensief half jaar van keihard werken eindigde voor mij in een nachtmerrie", liet hij toen weten.

Over hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en wie Gordon aanreed, is nog steeds niet duidelijk. "Ik liep terug naar mijn hotel en het enige wat ik nog weet is dat ik wakker werd op een traumakamer en voor ik het wist ging ik in een ambulancevliegtuig naar Athene. Ik ben het hele stuk kwijt van na de klap."