Nieuws/Entertainment

Albert gelinkt aan de verkeerde

Hollandse Hoogte

Over de nieuwe liefde in zijn leven doet ALBERT VERLINDE nogal geheimzinnig. De voormalige showbizzdeskundige van RTL Boulevard is van mening dat hij zijn privéleven niet meer hoeft te delen met de buitenwereld, sinds hij bij het dagelijkse entertainmentprogramma weg is.

Hollandse Hoogte

Dat er, na de breuk met ONNO HOES die nog steeds niet tot een échte scheiding leidde, voorzichtig een nieuwe partner in zijn leven is, lijkt echter wel zeker. Die wordt op de foto’s die hij van zijn laatste vakantie in Portugal op sociale media plaatste echter zorgvuldig buiten beeld gehouden en ook op de rode loper liet hij zich nog niet met zijn nieuwe liefde zien.

WEEKBLAD STORY denkt vandaag echter toch te weten om wie het gaat maar linkt Albert, met wat paparazzifoto’s die als bewijs moeten dienen, prompt aan de verkeerde!

Het blad publiceert beelden van Albert met Talpa’s non-spot directeur RAMON MESMAN en meldt trots dat het de eerste foto’s zijn van de musicalbaas met zijn nieuwe liefde ‘die hem zo wordt gegund.’

‘Albert en Ramon kwamen alleen net van een zakenlunch vandaan waar zij over een nieuw tv-project hebben gesproken,’ weet een insider, ‘Ramon zit middenin een relatie maar níet met Albert Verlinde.’

Lees meer over