Entertainment/Gossip
496091615
Gossip

Hond Chris Brown valt schoonmaakster aan, zanger aangeklaagd

Chris Brown

Chris Brown

De schoonmaakster van Chris Brown heeft de zanger aangeklaagd voor een aanval van zijn hond, waarbij zij ernstig gewond raakte. Eerder nam haar zus, die getuige was van het incident, al juridische stappen tegen Brown wegens de emotionele schade die zij daarbij opliep.

Chris Brown

Chris Brown

De twee schoonmaaksters waren er volgens de rechtbankpapieren, die TMZ in handen heeft, van op de hoogte dat er twee honden in het huis in het Californische Tarzana woonden, maar die zouden altijd in een aparte ruimte zijn gehouden terwijl zij aan het werk waren. Het ging mis toen de vrouw de achtertuin in liep en door een van de dieren, een Kaukasische herder, werd besprongen. Ze zou daarbij in haar arm, been en gezicht gebeten zijn.

De vrouw, die anoniem wil blijven, zegt dat ze meerdere operaties heeft moeten ondergaan om haar leven te redden. Ze beweert dat Brown haar verwondingen vlak na de aanval heeft gezien, maar dat hij later tegen de autoriteiten heeft gezegd dat hij niet wist wat er was gebeurd. De hond zou een aantal weken later zijn afgemaakt vanwege zijn agressieve gedrag.