Nieuws/Entertainment
496662
Entertainment

Jennifer Hoffman met vriend in komedie

Jennifer Hoffman gaat, samen met haar vriend Henry van Loon, een hoofdrol in de nieuwe Nederlandse komedieserie Luizenmoeder spelen. De opnames zijn vandaag begonnen. Deze rol volgt voor de actrice op haar jarenlange rol in de populaire serie Dokter Tinus.

In maart kondigde de actrice aan na vijf jaar te stoppen met haar rol in Dokter Tinus, omdat het tijd was voor ’nieuwe en andere dingen’. Ze werd na een slecht huwelijk met de dokter uit de serie geschreven. Dat ’andere’ heeft ze nu gevonden in de serie Luizenmoeder. In deze serie gaat het niet langer over patiënten, kwaaltjes en de intriges die bij een huisartsenpraktijk komen kijken, maar over hangouders, 10-minutengesprekken en vetes die horen bij het leven rond een basisschool.

Henry van Loon

Jennifer Hoffman speelt de hoofdrol naast haar verkering comedian Henry van Loon. Ook comediènne Bianca Krijgsman heeft een hoofrol. Andere hoofdrollen zijn voor Diederik Ebbinge en Ilse Warringa, die de serie ook schreven samen met Eva Aben. De serie wordt geregisseerd door Jan-Albert de Weerd, die ook Voetbalmaffia en Spangas regisseerde.

De serie wordt vanaf eind januari 2018 bij AVROTROS uitgezonden op NPO 3.