Entertainment/Sterren
5004245
Sterren

50 Cent lacht om opmerkingen over zijn gewicht

Het verrassingsoptreden dat 50 Cent vorig weekend gaf tijdens de halftimeshow van de Amerikaanse Super Bowl is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Naast de vele complimenten die de 46-jarige rapper kreeg over de uitvoering van zijn hit In Da Club, waren er ook veel opmerkingen over zijn gewicht.

Curtis Jackson, zoals 50 echt heet, zou volgens fans behoorlijk zijn aangekomen en een iets te strak shirtje aan hebben gehad, wat niet bij zijn huidige gewicht past. De rapper lijkt er niet mee te zitten, zo liet hij in een inmiddels verwijderd bericht op Instagram weten.

„Ik zie dit gewoon als een geintje, omdat iedereen weet dat ik zo wat kilo’s kwijt ben als ik dat zou willen. Daarom lach ik erom. Grappen over je gewicht of vettoename gelden alleen als je je schaamt voor je vet. En dat doe ik niet”, aldus 50 Cent.

De rapper maakte deel uit van het sterrenensemble bestaande uit Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige, Snoop Dogg en Kendrick Lamar, die volgens velen een van de beste halftimeshows ooit neerzetten met een combinatie van hun hiphop en R&B klassiekers.