Nieuws/Entertainment
500857
Entertainment

Robert De Niro kapt interview af

Robert De Niro (72) heeft tijdens een inerview ruzie gemaakt met een journaliste omdat hij niet blij was met de vragen die ze stelde.

Radio Times-verslaggeefster Emma Brockes beging in Roberts ogen een grote fout door kritische vragen over zijn werk te stellen. Emma vroeg de Hollywoodacteur of hij het niet lastig vindt om "op de automatische piloot te werken" en ze bestempelde het Tribecca-gebied, waar De Niro een filmfestival organiseert, als een bolwerk van bankiers.

Robert werd woedend. "Ik doe niet meer, schatje", zei hij, vlak voordat hij boos wegliep. Emma riep hem vervolgens nog na dat hij "overgevoelig" en "neerbuigend" was. "Hij stond op uit zijn stoel, begon te ijsberen en zei dat hij het interview moest afkappen omdat ik te negatief was", zegt de journaliste tegen The Independant.

Volgens de vrouw was Robert al voordat het interview begon in een slechte bui. De 72-jarige Amerikaan was kortaf en maakte een neerslachtige indruk. "Ik had verwacht dat hij stilletjes zou zijn, maar de combinatie van de vijandigheid en de neerbuigende manieren zaten mij dwars en ik werd kwaad. Ik wilde geen ruzie maken, maar ik dacht wel: 'nu zegt hij eindelijk iets'."