Nieuws/Entertainment
500913
Entertainment

Azealia Banks door het lint in vliegtuig

VIDEO - Hiphop-ster Azealia Banks heeft maandagavond een scène geschopt tijdens een vlucht van New York naar Los Angeles.

Ze schold daarbij onder meer de steward van Delta uit, blijkt uit een video op TMZ.

Volgens de passagier die tijdens de vlucht naast de artieste zat, wilde Azealia onmiddellijk na de landing het vliegtuig verlaten, maar werd haar weg naar de uitgang versperd door een Frans koppel dat de bagage nog aan het pakken was.

De Fransman stak zijn arm uit op het moment dat ze er langs wilde glippen. Daarop ging Azelia door het lint. Ze spuugde de passagier in het gezicht, sloeg hem in het gezicht en trok hem aan zijn shirt.

De steward pakte haar tas en maande haar tot kalmte, maar dat pikte Azelia niet. Ze schold de man uit voor fl*kker. De co-piloot kwam erbij en dreigde de politie te bellen. Daarop rende Azealia het vliegtuig uit, waarbij ze tot overmaat van ramp ook nog haar mobiele telefoon verloor.

Bij de bagageband dook de politie op. Agenten spraken er met getuigen, maar het Franse koppel besloot geen aangifte te doen. De twee wilden aan hun vakantie beginnen. Azealia beweert dat de Fransman haar in het gezicht heeft geslagen. ''Ik tolereer geen mannen die met hun handen aan me zitten."