Nieuws/Entertainment
504601
Entertainment

Hollywoodkoppel wint advies in bij expert

Dochter Brad en Angelina transgender?

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben professionele hulp ingeschakeld voor hun dochter Shiloh (9), die al jaren als jongen door het leven gaat.

Shiloh gaf, toen zij amper hele zinnen kon vormen, al aan dat ze John wilde worden genoemd door haar omgeving. Naar verluidt heeft ze al die tijd volgehouden liever een jongen te zijn en daar gedraagt ze zich ook naar.

Brad en Angelina hebben de hulp ingeroepen van een trandgenderexpert om advies in te winnen over hoe het nu verder kan gaan met Shiloh, schrijven Amerikaanse media. "Zij willen wat het beste is voor hun kind, en dat ze zich geliefd en veilig voelt", zegt een bron.

"Shiloh wil al zes jaar alleen maar jongenskleren aan. Haar ouders laten haar daar vrij in." Mocht zij, als zij ouder is, besluiten om ook lichamelijk als jongen door het leven te gaan, dan zou het Hollywoodstel daar ook open voor staan. Die mogelijkheid zijn ze naar verluidt door het praten met een professioneel alvast aan het verkennen. Shiloh heeft twee zussen en drie broers, en zou vooral optrekken met haar broers.