Nieuws/Entertainment
504684
Entertainment

Gordon is veranderd door ongeluk

Het ongeluk waar Gordon bijna twee weken geleden bij betrokken was op het Griekse eiland Mykonos heeft diepe indruk gemaakt op de zanger.

Hij laat via Facebook weten dat de klap hem heeft veranderd, 'dat voel ik en merk ik aan alles'.

"Ik omarm het leven des te meer en wederom dank ik jullie alsnog voor al de berichten, kaartjes, bloemen, poffertjes, wafels, gebak, luchtjes, taarten, geluksteentjes, boeddhabeeldjes, gezondheidsarmbandjes noem alles maar op", aldus Goor.

De zanger schrijft dat hij inmiddels al twaalf dagen in bed ligt, 'voor diegene die mij een beetje kennen is dat echt een beproeving'. Gordon laat weten dat zijn herstel gestaag vordert, hoewel dat in zijn ogen nog veel te langzaam gaat. "Afgelopen week nog helse pijnen gekend, nog even op de eerste hulp beland maar nu moet het dan toch echt beter worden", aldus Goor.

"Het niet zelfstandig kunnen douchen, aankleden etc. doet je weer beseffen dat alles zo betrekkelijk is. Inmiddels kan ik het sinds vanmorgen weer allemaal wel! Nu meer dan ooit respect voor al die mensen in de zorg en ga ik me nog meer inzetten voor die groep mensen zodra ik weer honderd procent op de been ben."

 (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));