505735
Entertainment

Dochter Paul Walker eert overleden vader

FOTO - Ter ere van Paul Walkers verjaardag zaterdag, heeft zijn dochter een stichting gelanceerd die zijn naam draagt. De overleden Fast & Furious-acteur zou 42 jaar geworden zijn.

Met de Paul Walker Foundation wil de zestienjarige Meadow het filantropische werk van haar vader, die zich hard maakte voor het welzijn van dieren en het milieu, voortzetten. "Terugblikkend op het leven van mijn vader, merkte ik dat ik mij kan vinden in zijn passies", schrijft ze bij een foto van haar vader en zichzelf op Instagram.

"Zijn passie voor de oceaan, het redden van dieren en het helpen van mensen: ik wilde deze stichting beginnen zodat ik die kant van mijn vader met de wereld kan delen. Ik ben ontzettend trots dat ik de Paul Walker Foundation op zijn verjaardag mag lanceren, ik kan me geen betere manier indenken om hem te herdenken dan door zijn werk voort te mogen zetten."

Paul Walker kwam in november 2013 samen met goede vriend Roger Rodas om het leven toen de twee met hoge snelheid crashten in een Porsche. De opnames van Furious 7 waren nog in volle gang. Nadat de opnames werden hervat werden broers Cody en Caleb ingeschakeld om de onvoltooide opnames van Paul over te nemen.