Nieuws/Entertainment
507349
Entertainment

Tragische dood schrijfster en ex-presentatrice (48)

De wanhoopsdaad van Ariane...

Het leven was voor haar zó ondraaglijk geworden, dat schrijfster Ariane Meijer (48) geen andere weg zag dan eruit te stappen. Een week geleden voerde ze, midden in de nacht, haar wanhoopsdaad uit. Blootsvoets. Haar schoenen had ze netjes naast elkaar gezet op de plek die zij in het West-Friese landschap had uitgekozen, en bleven achter als stille getuigen.

In een enige en algemene kennisgeving maakte de familie van Ariane Meijer gisteren het tragische overlijden van de schrijfster bekend. Bewust kozen zij pas openheid van zaken te geven nadat Ariane afgelopen weekend in besloten kring was begraven. Extra triest is het feit dat broer Guy tien jaar geleden ook zelfmoord pleegde.

Anderhalve week daarvoor was Ariane zo radeloos geworden dat ze geen andere uitweg meer kon zien en haar leven beëindigde. Kennissen hadden niets door, maar bekenden vertellen: „De afgelopen tijd zei ze vreemde dingen. Bijvoorbeeld dat ze bang was dat haar iets zou overkomen. Ze kreeg waanideeën, raakte psychisch enorm in de war. Dat heeft ze kennelijk niet meer bij kunnen sturen, met als diep triest resultaat dat ze de dood boven het leven verkoos…”

Lees het hele verhaal: Ariane Meijer zag geen uitweg meer…