Nieuws/Entertainment
508464
Entertainment

'Chad Kroeger bedroog Avril Lavigne'

De scheiding tussen Avril Lavigne en Chad Kroeger komt niet uit de lucht vallen. Vlak voor de breuk werd hij innig gesignaleerd met een andere vrouw.

Chad Kroeger ging op 18 augustus niet in zijn eentje met de voetjes van de vloer in de E11EVEN Club in Miami. "Hij kwam binnen met een vrouw en een beveiliger. Hij verbleef in het feestgedeelte bij het podium waar iedereen hem kon zien", verklapt een kroegganger.

De Nickelback-zanger genoot volgens de getuige ten volste van de avond, waar de drank rijkelijk vloeide tot hij in de late uurtjes de club verliet. "Hij was blij om hier te zijn en te kunnen genieten. Hij had het naar zijn zin met het meisje, ze waren aan het dansen", voegde de toeschuwer toe.

Avril Lavigne deed eerst nog voorkomen dat de breuk geheel vriendschappelijk verliep. Zij kondigde woensdag met een liefdevolle foto hun scheiding aan, na een huwelijk van twee jaar. "Niet alleen door ons huwelijk, maar ook door de muziek, hebben we vele onvergetelijke herinneringen gecreëerd. We zijn nog steeds beste vrienden en zullen dat altijd blijven, we zullen altijd veel om elkaar blijven geven", schreef de Canadese zangeres bij een foto van hun huwelijksdag.

Toch gingen in september 2014 al verhalen rond dat Chad verkondigde in scheiding te liggen. Hij bleef echter bij haar aangezien Lavigne worstelt met de ziekte van lyme en hij er voor haar wilde zijn.