Nieuws/Entertainment
508507
Entertainment

Kris Jenner stalkt liefje Khloé Kardashian

James Harden is vastbesloten niet te eindigen zoals andere mannen die hem voorgingen in de Kardashian familie. Hij probeert 'momager' Kris zoveel mogelijk te ontwijken.

Khloé Kardashian is blijkbaar niet de enige die onder de indruk is van James. Kris Jenner zou de nieuwe vriend van haar dochter stalken met berichten en telefoontjes.

De basketbalspeler moet niets weten van de opdringerige matriach van de Kardashians. "Het is ongelofelijk ongemakkelijk. James blijft beleefd, maar hij gaat voorzichtig om met Kris en haar opzichtige pogingen om tijd met hem door te brengen. Hij vindt het nogal beangstigend."

Gelukkig kan James het goed vinden met de rest van de familie zoals Kim Kardashian en haar echtgenoot Kanye West, maar hij weet ook hoe het met de ex-en van de realitysterren is afgelopen, zoals Lamar Odom, Scott Disick en Kris Humphries.

"Hij is geschrokken doordat Kris en haar consorten hem constant bellen, sms'en en hem proberen over te halen om aan de realityshow mee te werken. Hij is vastbesloten niet in dezelfde valkuil te stappen als de mannen die hem voorgingen en hun leven lieten vergallen door Kris", aldus de bron.